+100%-
enel
Αρχική / Βιομηχανικές Εφαρμογές

Βιομηχανικές Εφαρμογές

Εφαρμογή Biosmon

Απόσμηση Βόθρου Φρεατίου Λυμμάτων

ΕΤΒΑ

H ανάγκη εξουδετέρωσης της δυσοσμίας των αερίων ρύπων που προκαλούνται σε στάσιμα νερά με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο είναι απαραίτητη στις μέρες μας. Το ΒΙΟSMON Bacteria χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bioaugmentation με ισχυρό φορτίο οφέλιμων μικροοργανισμών μειώνει ως και 80% τα οργανικά στερεά που εκλύουν τους αέριους ρύπους.

Δείτε περισσότερα »

Ψαραγορές

fishmarkets2

Στους χώρους όπου γίνεται χονδρική και λιανική πώληση θαλασσινών ειδών, αλλά και στους χώρους επεξεργασίας τους, παράγονται έντονες και πολύ δυσάρεστες μυρωδιές. Με το Biosmon Citrus Floral που βασίζεται σε αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών και κυριώς λεμονιού, η «ψαρίλα» εξουδετερώνεται και ...

Δείτε περισσότερα »

Επεξεργασία Κρεάτων

sfageia-biosmon

Κατά την διαδικασία της επεξεργασίας του κρέατος από ζωντανό οργανισμό, σφάγιο, δέρμα, κρεατοσκευάσματα, παρατηρείται η παραγωγή διάφορων δυσάρεστων οσμών. Η εφαρμογή του Biosmon Citrus Floral εξομαλύνει τις συνθήκες εργασίας και επίσκεψης στους χώρους αυτούς.  

Δείτε περισσότερα »

Τυροκομεία

tyrokomeia

Στα τυροκομεία λόγω της απαραίτητης διαδικασίας ζύμωσης για την παρασκευή των γαλακτοκομικών προϊόντων, παρατηρούνται συχνά άσχημες μυρωδιές που κάνουν την παραμονή και εργασία στους χώρους αυτούς δυσάρεστη. Η χρήση του Biosmon Vanilla μέσα ή περιμετρικά του χώρου, δίνει την λύση.

Δείτε περισσότερα »

Kαύσιμα

gas-station

Η εξάχνωση των υγρών καυσίμων (βενζίνη, πετρέλαιο κλπ) δημιουργεί δυσάρεστες αναθυμιάσεις και οι μυρωδιές εμποτίζουν τοίχους και δάπεδα. Με την χρήση του Biosmon Cherry βελτιώνονται οι συνθήκες για τους εργαζομένους και τους επισκέπτες.

Δείτε περισσότερα »

Σφαγεία – Ξεραμένο Αίμα

sfageia-biosmon

Κατά την διαδικασία της επεξεργασίας του κρέατος από ζωντανό οργανισμό, σφάγιο, δέρμα, κρεατοσκευάσματα, παρατηρείται η παραγωγή διάφορων δυσάρεστων οσμών. Η εφαρμογή του Biosmon Natron εξομαλύνει τις συνθήκες εργασίας και επίσκεψης στους χώρους αυτούς.

Δείτε περισσότερα »